..

Nu: Plugga. Sen: Spy.

WHY

Varför blev jag så jävla fet?
Varför ser jag ut såhär?
Varför fick inte jag smala gener?

ÖNSKAR JAG VAR SMAL.

I'm back

Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Min vikt "jojar" lite kan man säga. Ibland väger jag 51, ibland 52. Men det duger inte! Jag måste gå ner 42 kg! Under två veckor har jag uteslutit någon sorts sötsak. Ingen läsk, saft, oboy, godis, snacks, bakelser m.m! Det har gått ganska bra och mitt sötsug är helt borta nu, vilket är positivt. Dock har jag inte gått ner ett skit. Och till gymmet har jag inte heller haft tid att gå till p.ga skolan! Den förstör mitt liv!!! Men jag ska iaf börja med en diet! Då man inte får äta någonting vitt, dvs kolhydrater. Dessutom har jag även börjat spy igen (jag slutade ju spy förut i några veckor, kanske tre). Men nu måste jag börja spy igen för att gå ner i vikt snabbare!
Måste bli smal för fan! :(
Snygg!

Jag är lat.

- jo, jag vet.

Done

Färdigspydd. Jag har bara ätit middag idag, och nu är den uppspydd så nu är jag ruskigt hungrig igen.Men jag kommer motstå, och om jag måste så finns det ju frukt.
Imorgon är det orienteringsdag i skolan. Hoppas jag bränner mycket fett, "kanske så att jag slipper spy?" Fast spy, det måste jag nog ändå göra.

ofc.

Jag hatar, hatar, hatar min mage! Den är så jävla degig och äcklig! Vemsomhelst som ser mig tycker precis likadant och blir äcklade av bara synen av mig..! Jag HATAR min kropp! Skulle fan göra vad som helst för att byta ut den mot en smal kropp! Kanske borde börja på en diet istället? Då jag bara får äta äpplen? Finns ju drygt bara 55 kcal i ett äpple med skal. 1Så ungefär två äpplen per dag skulle ju vara helt perfekt. Men såklart så kommer det inte hålla i längden. Jag skulle säkert proppa i mig en massa glass och skit på kvällen, ett fetto som jag är.

Euw.

Igår var pappa skitsnäll och köpte chips och schoklad, som jag älskar. Satt och åt upp säkert hela chipspåsen för mig själv. Sen var jag tvungen att få upp allt igen. Det gick lättare den här gången. Kanske var för att jag ändå mådde så illa?
Idag ska jag snart ut och springa. Har hört att om man springer i tre timmar gör man av med lika många kalorier som finns i frukost, lunch och middag!
Bild från google.

Sad.

Jag kom nyss hem. En klasskompis frågade om jag ville hänga med henne hem till sig, men jag tackade nej. Behövde ju spy, och om jag inte hinner hem i tid kanske allt inte kommer upp. Men whatever, jag pallar inte bry mig längre. Jag är tjock. Vad ska jag göra. Det är nästan som om jag ger upp, för jag ser ingen skillnad alls på min kropp från hur den var när jag började.

RSS 2.0