Funderar..

Tänk om jag var smal. Tänk om jag hade den kroppen alla drömmer om. Mitt liv skulle säkert se helt annorlunda ut då. Jag skulle säkert ha en pojkvän och alla skulle gilla mig för att jag va så smal. Allting skulle vara så mycket lättare om jag var smal. Jag skulle framför allt älska mig själv. Jag skulle vara nöjd med mig själv. Jag skulle tycka om mig själv! Så snälla. Varför är jag inte smal?!

Kroppen jag vill ha♥

SpySpySpySpy

Schemat höll inte. Schemat höll inte. Schemat höll inte.
Vi bakade äppelpaj på HK.. Ja var ju tvungen att äta det då, och inte fan kunde jag ju spy upp det?! Alla skulle höra och misstänka och blablabla. När jag kom hem åt jag jättemycket. Två tallrikar musli, en macka med salami och en massa ostbågar. Sen spydde jag, men allt har nog inte kommit upp. Det enda jag ser är ostbågarna. Och dessutom kommer inte allt på en gång! Utan jag får hålla på och spy hur länge som helst för det kommer bara lite i taget! Någon som har nåt tips på hur man spyr lättare?! Det är bara att kommentera, skulle va as snällt.
Vill så gärna kunna spy upp precis allt.

Schema.

Här har vi matschemat till imorgon:

  • Frukost: inget.
  • Lunch: Helst inget, men om jag så jävla måste så bara lite sallad.
  • Middag: Lite av det som serveras. Ta mest bara sallad.
Sen ska jag spy. Vi får se hur det går, men jag ska bara tänka på min kropp! Jag har redan gått ner ett kilo på mindre än en vecka, så om jag nu inte äter någonting innan middagen så lär jag gå ner ännu mer. Plus att jag ska spy upp middagen sen. Då blir det ju ingen mat på en hel dag, jag ska klara det.

Courage.


Om.

Alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan, det långa mjuka håret, det smala midjemåttet... även fast vi vill, men vi har inte heller valt att se ut så här, vi föddes bara till det, så älska oss för det vi är & inte för det vi borde vara.... Kopiera detta om du vill bli respekterad för den du är!






Om det bara vore så enkelt.

Background

Fixade med lite olika designer på bloggen. Men jag vet inte vilken som passar bäst.
den
eller den?
Den andra har ju lite mer färg i. Men den första är lite mer diskret liksom, vilket kan var skönt och enkelt.
Kommentera vad ni tycker.

Where are you God?

Jag vill verkligen bli smal. Så varför blir jag det inte?

Jag är en jävla ÄckelFettoTjockisFul - MisslyckadGris!





Jag åt. Jag är dum i huvudet för jag åt! Kan ni fatta?! Jag åt frukost! Min pappa tvingade i mig det. Han sa att jag aldrig skulle orka dagen annars. Och inte hann jag ju spy efter det! På lunchen åt jag också. Men det var sista gången!!
Efter skolan köpte jag ett paket gott och blandat och en xl twist som jag tryckte i mig. När jag väl är igång med ätandet går det inte att stoppa! Så jag spydde när jag kom hem. Tror inte jag är riktigt klar ännu. All schoklad kom upp iallaffal, men det räcker inte. Så jag ska nog spy mer, sen ska jag ta ett bad.
Imorgon ska jag inte äta alls! Bara middag, som jag sedan tänker spy upp! Jag SKA bli smal.
Ett kilo ner, nio kvar.

anonyma bilder.

Här har ni några anonyma bilder på mig. Bara så att ni vet ungefär hur tjejen bakom den här bloggen ser ut:
(alla andra bilder är raderade)
Ja nu vet ni exakt hur min kropp ser ut mer eller mindre. Jag vet att jag är tjock! Jag vet jag vet jag vet, så ingen behöver skriva att jag är det för jag vet! Ni får gärna komma med förslag och tips om hur jag så fort som möjligt går ner i vikt!
Tack<3

- true.

Det kanske är ganska många här som tror att jag är säkert jätte smal och bara tycker att jag är tjock? Men så är det inte! Jag är verkligen tjock! Jag är fet, äcklig, ful, tjock, fetfetfet! Ett jävla fetto! Och jag säger inte bara det för att jag vill att folk ska säga: "Men gud nej det är du ju inte!"! Utan jag är tjock! Jag har tillochmed blivit kallad tjockis! Och varför skulle någon kalla mig tjock om jag var smal? Ingen kallar väl en smal människa för tjock?! Nej. Så alltså är jag tjock. Och om ni skulle se mig ute på stan till exempel så skulle ni säkert tänka "ush vilket jävla fettoäckel" eller "herregud har hon lust att banta eller vadå?!". Jag vet att jag är tjock okej! Det är därför jag spyr upp maten! Även om det blir ganska misslyckat ibland..
Om du vet ett enklare sätt att gå ner i vikt så kan väl du tipsa mig? Jag vill verkligen gå ner från 52 till 42, fast gärna mer!  HJÄLP MIG!


Tänk att få vara så smal som tjejen på bilden. Vilken dröm det skulle vara..!

OMG.

Spydde nyss, men allt kom inte upp. Alltså ligger det kvar glass! Jag blir galen och har lust att föra ner en jättelång pinne i halsen om jag så måste!
Men nu måste jag dra, och det finns ingen tid för det.
Jag kommer bli ännu fetare. Glassen är KVAR!

.

ätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaspy

It's going up.

Vad fort statistiken lyfte. Jag startade bloggen bara igår och ändå har jag redan elva unika. Har jag aldrig varit med om förut. Men tack, det värmer att så många tagit sig mödan att gå in på min blogg:). Vad snällt, tack.
Imorgon ska jag åka till skolan ändå. Ingen frukost på morgonen som vanligt. Ingen lunch och när jag kommer hem äter jag förmodligen upp halva kylskåpet. Men sen blir jag ren. Så det gör nog inget.

Make me skinny.


Test.

Gjorde ett test för att se om jag verkligen hade en ätstörning. Men det tror jag inte att jag har. Jag vill bara vara smal, vad är så fel med det?
Resultatet:
Jag känner väl igen mig i texten. Men är det verkligen en ätstörning? Inte i mina ögon iallafall..

Fördelarna.

Fördelar med att bli smal/ana? Finns hur många som hellst.

Feta personer blir sjuka, får diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, och de dör tidigare.

Feta personer får celluliter.

Det är inte så stor risk att du blir matförgiftad om du är Ana.

Du blir inte utsatt för alla kemikalier och sådant som de stoppar i maten.

Du blir inte lika svettig under varma dagar som en fet människa blir.

Om du är smal visar det att du har styrkan att leva utan mat.

Det är lättare att älska sig själv när man är smal. Och det är lättare att älska smala personer än feta personer. Hur fina de än är längst inne.

Det är bekvämare att vara smal än fet.

Att inte ha en perfekt kropp tyder på att man inte har ett perfekt inre.

Smala personer har en viljestyrka som feta människor inte har.

"Ana" låter så mycket bättre än "tjockis".

Att vara mätt är ÄCKLIGT!

När du är smal kan du ha på dig små kläder och kläderna ser snyggare ut på dig än om du är fet.

Killar (och tjejer också för den delen) gillar smala tjejer, och är du smal vill de ha dig.

Om du är smal kan du se andra smala snygga tjejer utan att bli avundsjuk, och alla andra tjejer är avundsjuka på dig istället.

Det är lättare att bli en supermodell eller en skådespelerska! Människor kan missta sig och tro att du är en supermodell eller skådespelerska. Ärligt, hur många feta skådespelerskor, modeller och sångerskor känner du till?

Inget ser värre ut än att vara fetare än de andra i ett gäng. Det är snyggt att vara smal, och att vara smal är inne.

Feta får inte samma respekt som smala får.

Att simma är kul, men det är inte kul att bli tagen för en val.

Ordet fet kommer bara att användas mot dig i sarkastiska syften om du är smal.

Om du är smal visar det att du har kontroll.

Ingen vill se en fet människa dansa.

Du kommer inte att ha några problem att se sexig ut.

 

Tagen från http://callie.blogg.se


Fri.

Spydde nyss upp en massa mat. Eller mat och mat - glass, schoklad, chips, bröd. Men sen åt jag en vanlig lunch trots allt. Efter att jag spytt. Jag vet, det var fel och jag borde egentligen spy igen, men jag måste plugga. Det är den enda anledningen till att jag faktiskt fick stanna hemma idag av pappa. Jag hade inte hunnit plugga någonting till provet idag, p.ga en massa läxor och skit. Därför stannar jag hemma idag för att fördriva tiden med samhällskunskap och spanska. Hetsätningar då och då dock.
När jag blir sjutton. När jag blir så gammal och får flytta ut, då SKA jag bli smal. Jag tänker köpa bantningspiller på nätet och beställa hem. Ingen kommer märka eftersom jag kommer ju bo alldeles ensam. I min egna lilla lägenhet. Jag kommer gå på gym varje dag. Och endast äta två äpplen om dagen och dricka vatten. Jag kommer bli supersmal och snygg. Om jag bara kunde hoppa fram i tiden. Strunta i de här onödiga åren som hindrar mig. Bara få bli vuxen och kunna ta hand om mig själv. Ingen skulle tvinga mig att äta eller tvinga mig att inte träna så mycket och blablabla. Nej. Jag skulle vara helt fri. Som en fågel, eller vad man brukar säga.
Perfection.

Just another ordinary girl.

Designen ska fixas. Men inte nu.
Imorgon börjar jag. Imorgon ska jag börja min process! Jag har bestämt mig. Jag SKA bli smal! Innan julen ska jag ha gått ner minst tio kilo. Från och med imorgon, den 27/9 - 10.
Jag är 161 cm lång. Jag väger 52 kg. Det är äckligt, jag mår illa bara jag tänker på det. Tyvärr har vi inget måttband så jag har inte kunnat kolla måtten ännu.. Men det kommer.
Igår, igår när jag skulle köpa en födelsedagspresent till min vän, var jag nästan påväg att köpa bantningsprodukter inne på apoteket. Jag gick in, kollade runt, och sen såg jag de. Bantningspiller. Bantningsdrycker. BANTNING! Jag tänkte att nu köper jag de bara, men sen fick jag tänka om. Jag är inte arton än. Det är fyra år kvar. Inte fan kan väl jag stiga in och köpa bantningspiller hur som helst? De skulle bli misstänksamma och kräva ID. Förmodligen skulle de köra ut mig därifrån arga och sura. För de fattar ingenting. Ingen fattar någonting!?? INGEN! när jag är i skolan är det så många tjejer i klassen som klagar om deras feta lår, deras tjocka midja, deras bleka hy, ja allt man kan tänka på! Och så sitter jag bredvid de och tänker att jävla idioter kolla på mig då? Jag är så mycket tjockare än de! Så mycket äckligare och fetare än de någonsin kommer att bli! Jag blir så sur bara. Kan de inte öppna ögonen och inse att de är fina? Här går jag som ett jävla fläskmonster liksom.
Hej, och välkommen till min blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0